U bent hier: Home › Sponsors

Sponsors

 

Met veel zorg én oog voor detail. Dat is Rewi Promotions te voeten uit. Of het nu gaat om een speciaal cadeau voor een bijzondere relatie, een partij vlot geborduurde bedrijfskleding of een smaakvol samengesteld kerstpakket; onze advisering, uitvoering enservice zijn altijd van hoog niveau.

Grond-, Water- en Wegenbouw; Cultuurtechniek; Betonwerken
 Westgaag 42a 3155 DG  Maasland.   Postbus 285 3140 AG  Maassluis

 Telefoon:   010 – 59 22 888 Fax:   010 – 59 18 621
 E-mail:   info@kroes.org    Internet:www.kroes.org 

Aannemersbedrijf Groenewegen B.V., sedert 1921, is een echt familie bedrijf. Wij beschikken over een grote, uitgebreide eigen werkplaats, met uiteenlopende machines. Tevens liggen wij centraal in het Randstadgebied. Hierdoor genieten wij een perfekte bereikbaarheid voor u en onze medewerkers.
 Biesheuvel Sport is een begrip in de regio op het gebied van o.a Running - Voetbal - Tennis maar ook sporten als Hockey, alle zaal en veldsporten, fitness ,wandel en zwemmen worden zeer serieus genomen.
Biesheuvel sport is een familiebedrijf met een aantal zeer kundige en ervaren medewerkers die stuk voor stuk zelf ook een passie voor sport hebben.

                Anne de Vriesstraat 6-10   3141 AV Maassluis.
                Tel 010-5916475  
www.biesheuvelsport.nl

O.M. Stolze Administraties en Advies is een klein administratie- en advieskantoor en wordt geleid door Martin Stolze. De hoofdtaken van Stolze Administraties en Advies zijn het verzorgen van administratieve dienstverlening in de breedste zin van het woord, het maximaal benutten van fiscale mogelijkheden en vooral tijdige informatieverstrekking.
Oostbuurtseweg 27     2678 LT    De Lier     0174-523220
   info@stolzeadministraties.nl
 

HOGENU bv heeft zich gespecialiseerd in rookgasafvoeren en ventilatie kanalen. Door efficiënt werken en scherp inkopen kunnen wij zeer concurrerende aanbiedingen maken. Wij staan garant voor een goede prijs/kwaliteit verhouding en een uiterst snelle levering.
Fultonstraat 4 a    3133 KH Vlaardingen.      010-4350757          www.hogenu.nl

HOGENU bv heeft ook enkele rijders van de skeeelrgroep in prachtige kleding gestoken.!!

  Mastermind is een concepting, consulting en coaching organisatie. Door deze capaciteiten te combineren met onze uitgebreide ervaring in de verschillende branches en markten zijn we als geen ander in staat organisaties te helpen bij het verankeren van de strategie in de organisatie en het daadwerkelijk realiseren van bedrijfsdoelstellingen.

Mastermind heeft ook MIJV'ers voorzien van zeer herkenbare skeeler en schaatspakken.

Als bewezen organisatietalent met marketing achtergrond (NIMA), bied ik mijn diensten aan om op professionele wijze evenementen op maat te organiseren of te ondersteunen. Ik ben een representatieve stijlvolle gastvrouw en manager en heet uw gasten indien gewenst ook welkom in de Engelse of Franse taal.

Ik ben woonachtig in Midden- Delfland, maar vaak werkzaam in de regio Den Haag, Rotterdam, Westland, Zoetermeer.

Ook voor projecten buiten deze regio's maak ik graag een offerte.

www.brendapauw.nl  Tel.: 06-33960390

   Laatste Nieuws

23-03-2018

Clubkampioenschappen

Lees meer...


Weerbericht Nederland

Ogenblik a.u.b. ...