U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

SchaatsNieuws: Jaarvergadering Maaslands IJs Vermaak in het teken van voorzitterswissel
   (09-12-2018)

 

Afgelopen maandagavond 3 december heeft Marien van Eijmeren als voorzitter van MIJV voor de laatste keer de vergadering geopend. In het welkomstwoord meldt de voorzitter dat de bouw van het nieuwe clubgebouw inmiddels is afgerond en klaar voor de komende lange vorstperiode. In mei heeft de officiële opening van het nieuwe gebouw plaatsgevonden en is er een geslaagde open dag geweest voor de inwoners van Maasland. Na het welkomstwoord zijn de verslagen van de penningmeester, de skeelerploeg en de trainingsgroep voorgedragen door de diverse mensen en heeft de materiaalverantwoordelijke op een leuke wijze, d.m.v. een film, laten zien dat al het materiaal nog aanwezig en in goede staat verkeerd.

Dit jaar zijn opnieuw herkozen als bestuur Petra Kerkhof en  Jaap van den Akker.
Michael Kroes stopt als penningsmeester. De functie wordt tijdelijk overgenomen door Jos Moerman. Nieuw gekozen bestuursleden zijn Wim Korpel en Maarten Berrevoets waardoor het gehele bestuur weer voltallig is. Peter van Mil gaat meelopen als bestuurslid.
Aftredend is ook de voorzitter. Na 15 jaar bestuurslid, waarvan 14 jaar als voorzitter heeft Marien te kennen gegeven het stokje over te willen dragen. Maarten Berrevoets, bekend van de trainingsgroep, zal de functie als voorzitter overnemen. De voorzittershamer wordt tijdens deze vergadering symbolisch overgedragen. Een dankwoord van Marien en de succes wensen aan de nieuwe voorzitter zijn met een warm applaus ontvangen.

   

MIJV dankt Marien voor zijn jarenlange inzet tijdens en ook buiten de ijsperiode. Om dit te bezegelen is Marien benoemd tot erelid van MIJV en heeft uit handen van secretaris Jaap van den Akker de daarbij behorende speld gekregen. Proficiat Marien.

 

Ook Elly kreeg als partner van Marien, en veel betrokken bij het werk wat Marien heeft verzet, als dank een mooie bos bloemen en samen mogen ze van een heerlijk diner genieten in de Ridderhof.

MIJV is klaar voor de komende vorstperiode. Iedereen is van harte welkom om bij de eerst volgende gelegenheid met ijspret MIJV te bezoeken en te genieten van de ijsbaan en het mooie nieuwe onderkomen.

Wil je, jong en oud, eens meemaken hoe heerlijk schaatsen is? Kom dan eens gerust rijden op één van de trainingsuurtjes op de Uithof. Info www.mijv.nl of stuur een mail naar maartenber@gmail.com.
Laatste Nieuws

24-03-2019

Elfdorpentocht

Lees meer...


Weerbericht Nederland

Ogenblik a.u.b. ...