U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

SchaatsNieuws: Het heeft het hoofdbestuur behaagd...
   (10-12-2017)

Tijdens de algemene jaarvergadering was er een moment ingelast om een tweetal leden van MIJV in het zonnetje te zetten.

Het was het juiste moment om Jan Gores, welke vorig seizoen voor het laatst training gegeven heeft, te bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging.
Hij verzorgde al in de beginjaren van de trainingsgroep de droogtrainingen, die toen nog druk bezocht werden omdat de skeelergroep nog niet bestond, en de ijstrainingen voor zowel de beginners als de gevorderde.
Vrijwel ieder lid van de trainingsgroep heeft wel iets geleerd van Jan.

Helaas is het voor Jan zover gekomen dat hij het niet meer kom opbrengen, mede door een vervelende val op het ijs, om ons nog de fijne kneepjes van de schaatssport bij te brengen.

Daarnaast werd ook Maarten Berrevoets opgeroepen zicht te melden bij de bestuursleden, Maarten sinds 1998 lid van de trainingscommissie en al snel de motor hiervan heeft ontzettend veel werk verricht voor deze commissie.
Het is duidelijk dat zonder hem de trainingsgroep de huidige leeftijd wellicht niet gehaald zou zijn. Al geruime tijd heeft hij zowel de rol van secretaris alsmede die van voorzitter waargenomen.
Ook was Maarten actief in het gewest Zuid Holland van de KNSB en nu landelijk voorzitter Sectiebestuur Marathon, hij is hiervoor ook gehuldigd door de KNSB.

          

 

Het voorgaande was voor het hoofdbestuur een reden om Jan Gores te promoveren van "Lid van verdienste" naar "Erelid", en Maarten de status van "Lid van verdienste" toe te kennen.

Beiden, namens alle leden van MIJV, proficiat.

 

 

 
Laatste Nieuws

24-03-2019

Elfdorpentocht

Lees meer...


Weerbericht Nederland

Ogenblik a.u.b. ...